لاهماجون Lahmacun

لاهماجون Lahmacun یا پیتزای ترک ساده‌ترین و در عین حال یکی از خوشمزه‌ترین غذاهایی است که اخیرا راه خود را به برخی از استان‌های شمال غربی کشورمان نیز باز کرده است.

لاه ماجون شامل خمیر نازکی است که روی آن تکه‌هایی از ترکیب گوشت قرمز چرخ‌کرده، پیاز و فلفل قرمزپخش شده و برای دقایقی در تنور مورد نوازش آتش قرار گرفته است.

شباهتهای پیده و لاهماجون

در واقع لاه ماجون شبیه به نان لواش است. با این تفاوت که روی آن در زمان پخت، مواد نامبرده اضافه شده است. لاه ماجون را باید پس از خارج شدن از تنور میل کرد.

در کنار لاه ماجون مقدار زیادی جعفری تازه و آب لیمو نیز سرو می‌شود که با اضافه شدن دوغ محلی یا همان آیران (Ayran) همه چیز برای تجربه‌ی یک وعده‌ی غذای لذیذ در دسترس است.

لاهماجون را می‌توان در اکثر نانوایی های وان پیدا کرد.  لاهماجون Lahmacun از غذاهای بسیار ارزان در ترکیه به شمار میرود.

لاهماجون ترکیه

 

کانال تلگرام راهنمای سفر زمینی به ترکیه

⭕️ اگر در منزل تصمیم به تهیه این پیتزای ترک دارید توصیه میکنیم از نانوایی ها، (لواش و یا تافتون) خمیر را تهیه و سپس این پیتزای خوشمزه ترک را در منزل آماده نمایید.

اگر یکی از تفریحات سفرتان، امتحان کردن غذاهای مختلف است، مطلب زیر را حتما بخوانید :

شکم گردی در ترکیه

مواد لازم برای تهیه لاهماجون Lahmacun:

آرد   250 گرم
آب گرم  یک لیوان
نمک  یک قاشق مربا خوری
شکر  یک قاشق چای خوری
خمیر مایه  یک قاشق مربا خوری
روغن مایع یک قاشق غذا خوری
گوشت چرخ کرده  200 گرم
پیاز  2 عدد
گوجه فرنگی  3 عدد متوسط
فلفل دلمه ای  نصف یک عدد
رب گوجه فرنگی  3 قاشق غذا خوری

نمک دریایی  به مقدار لازم

مرحله اول تهیه لاهماجون:

پیاز را رنده می کنیم و با گوشت چرخ کرده خوب مخلوط می کنیم.

فلفل دلمه ای را نگینی خورد می کنیم و با نمک دریایی و فلفل با روغن مایع به گوشت اضافه می کنیم.

در آخر رب گوجه فرنگی را هم به مخلوط گوشت اضافه می کنیم و در یخچال قرار می دهیم تا مزه دار شود.

خمیر مایه را با شکر توی یک لیوان آب گرم حل می کنیم و صبر می کنیم تا عمل بیاد.

بعد از عمل آمدن آرد و نمک  را به آن اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم.

کمی روغن اضافه میکنیم تا به دست نچسبد.

در یک ظرف که چرب شده خمیر را قرار داده و روی آن را پوشانده و در یک جای گرم به مدت 2 ساعت بماند.

مرحله دوم تهیه لاهماجون:

بعد از دو ساعت می رویم سراغ خمیر. از خمیری که ور آمده است  چانه های کوچک درست میکنیم .

با وردنه آن را نازک میکنیم. روی خمیر یه لایه نازک از گوشت میزنیم تا همه جای خمیر گرفته شود.

خمیر لاهماجون را روی سینی یا کاغذ روغنی قرار داده و داخل فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم.

مرحله سوم تهیه لاهماجون:

لاهماجون رو از فر در می آوریم و همین که زیر خمیر تغییر رنگ بدهد کافیست. پخت لاهماجون ها کامل و آماده سرو هستن. 

دیدگاهی در “لاهماجون Lahmacun

  1. با دیدن این تصاویر دلمون هوایدخیابانگردیهای ترکیه رو کرد. حیف که بخاطر این ویروس لعنتی نمیشه رفت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *