کومپیر Kumpir (سیب زمینی تنوری)

کومپیر Kumpir

امان از وقتی که بک آدم شکمو به ترکیه بروید، اونوقت کافی این شخص توی جایی یه کمپیر ترک را ببینه، حتی اگه تازه ناهار هم خورده باشه باید یکی از این کمپیرها را تست کنه

کومپیر Kumpir یکی دیگر از غذاهای (البته میگن غذاست، من که فکر میکنم یه جور هله هوله یا اصطلاحا میان وعده خوشمزه است) که با سیب زمینی تهیه می شه.

سیب زمینی شکم پر کومپیر

تهیه کومپیر به اینصورته که سیب زمینی تنوری را از وسط نصف میکنند و بعد محتویاتش را خالی میکنن، (طوری که ظاهرش حفظ بشه) بعد اون را با کره حسابی ترکیب میکنن تا یه خمیر نرم به دست بیاد(من همیشه میگم با روغن زیتون اینکار را بکنند) بعد اون را دوباره داخل سیب زمینی میریزند و بعد روی اون را از مواد مختلفی مثل: کنسرو ذرت، کنسرو نخود فرنگی سوسیس خرد شده و تفت داده شده ،کالباس، زیتون بدون هسته خرد شده، خیار شور، فلفل شیرین قلمی ریز شده (بسته به ذائقه میتونه تند هم باشه) پنیر پیتزای رنده شده، سس مایونز، سس کچاپ، و … پر می کنند. (تنوع بالاست و هر فروشنده و شهری متد خودش را داره.)

کانال تلگرام راهنمای سفر زمینی به ترکیه

اخطار: خوردن کمپیر میتونه اعتیاد آور باشه و شما را از راه به در کنه (شوخی بابت خوشمزه بودنش)

نخود پلو Nohutlu Pilav غذای سنتی ترکیه

مواد لازم برای کومپیر ترکیه :

سیب زمینی خیلی بزرگ   3 عدد
کنسرو ذرت  نصف پیمانه 
 کنسرو نخود فرنگی نصف پیمانه 
سوسیس خرد شده و تفت داده شده  یک پیمانه 
کالباس 4 ورق
خیار شور یک پیمانه
فلفل شیرین قلمی نصف پیمانه
پنیر پیتزای رنده شده نصف پیمانه
سس مایونز مقداری
سس کچاپ مقداری
کره مقداری

 

طرز تهیه کومپیر ترکیه :

ابتدا فر را با درجه 200 گرم کنید . سپس بعد از 15 دقیقه خوب  وقتی فر گرم شد،

سیب زمینی ها را شسته و داخل فویل بپیچید و آنها را داخل سینی فر گذاشته و داخل فر قرار دهید و درجه فر را تا 250 درجه یا کمی کمتر افزایش دهید.

چون سیب زمینی ها بزرگ است تقریبا یک ساعت و نیم زمان می برد تا پخته شود و برای اینکه مطمئن شوید سیب زمینی ها پخته چاقویی از روی فویل به داخل آن فرو کنید.

با زدن چاقو اگر سیب زمینی نرم بود، پخته است و گرنه زمان پخت را بیشتر کنید.

مواد لازم بالا را خرد کرده و کنار می گذاریم.

سپس سیب زمینی را همانطور که داغ است با چاقو برش زده البته برش را تا آخر نزنید تا سیب زمینی حالت کاسه ای اش را از دست ندهد.

سپس داخلش را با قاشق تا حدی تراشیده و پوره سیب زمینی را خالی کنید.

سپس کمی نمک روی آن پاشیده و یک قاشق پر از پنیر پیتزا و کره را با پوره سیب زمینی مخلوط کنید.

تا پوره سیب زمینی سرد نشده پنیر را مخلوط کنید تا پنیر آب شود

این مواد را دوباره به کاسه سیب زمینی بر گردانده و روی آن را از مواد خرد شده به دلخواه پر کرده و روی آن سس مایونز و سس کچاپ بریزید.

البته در مغازه های ترکیه داخل سیب زمینی را به میل مشتری پر می کنند مثل  پاستا، زیتون، ترشی، تخم مرغ و سالاد الویه  و مواد گفته شده بالا.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *