Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. بارگذاری ترجمه برای دامنه newscard زودتر از حد مجاز فراخوانی شد. این معمولاً نشان‌دهندهٔ اجرای کدی در افزونه یا پوسته است که خیلی زود اجرا شده است. ترجمه‌ها باید در عملیات init یا بعد از آن بارگذاری شوند. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /var/www/vhosts/turktravel.ir/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6121
تانتونی tantuni گوشت و مرغ ترکیه — راهنمای سفر زمینی به ترکیه

تانتونی tantuni گوشت و مرغ ترکیه

تانتونی tantuni گوشت و مرغ را می توان یکی از غذاهای هم خانواده Dürümبه حساب آورد . این غذا در دو نوع تانتونی مرغ و تانتونی گوشت تهیه می شود.

تانتونی گوشت جزو غذای ملل – ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه است
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
تانتونی گوشت را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .

تانتونی ترکیه

گوشت موجود در تانتونی ابتدا در آب نمک خرد شده و جوشانده می شود، سپس در روغن سرخ می شود. پس از آن گوشت همراه با پیاز خرد شده و جعفری خرد شده و برش های گوجه فرنگی ترجیحا بدون پوست، لای نون لواش و یا یوفکا پیچیده می شود. اگر به غذاهای تند عادت ندارید و میانه خوبی با فلفل ندارید توصیه میکنیم دور این غذا را خط بکشید.جالبه بدونید این غذا اصالتا از شهر  مرسین هست و البته الان در اکثر شهرهای ترکیه میتونید تهیه کنید و میل کنید.

طرز تهیه tantuni

معمولاً دو نوع تانتونی عرضه می شود، تند و معمولی. البته اهالی مرسین (شهر زادگاه تانتوننی) معتقدند تنها تانتونی های واقعی آن هایی هستند که لب ها و زبانتان را بسوزانند.

میدیه دولما

مواد لازم تانتونی tantuni گوشت و مرغ ( ترکیه )

نیم کیلو گوشت گوسفند یا سینه مرغ
دو عدد پیاز متوسط
گوجه فرنگی سه عدد
نمک و فلفل
فلفل قرمز پولکی و سماق
روغن سرخ کردنی
پودر آویشن یک قاشق چایخوری
ابگوشت یا عصاره مرغ یا قلم
در صورت تمایل سبزیجات خرد شده نگینی و دلخواه

مواد لازم برای تهیه تانتونی

طرز تهیه تانتونی tantuni گوشت ( ترکیه )

گوشت یا مرغ را به صورت نگینی ریز خرد کرده و در تابه ای بریزید

کمی تفت دهید و سپس کمی روغن و پیاز نگینی خرد شده اضافه کنید .

سپس روی آن قارچ و فلفل دلمه ای و کرفس خرد شده را اضافه کنید و همه را با هم تفت دهید.

در انتها گوجه فرنگی و رب را اضافه کرده تفت دهید .

اکنون نمک و فلفل و آویشن را اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن اجازه دهید با حرارت ملایم و بخار خود گوشت بپزد .

اکنون حرارت را خاموش کنید. پس از خنک شدن 3 الی 4 ق غ از مواد را وسط لواش ها ریخته و در صورت تمایل با جعفری و کاهو خرد شده و سماق و پیاز حلقه شده داخل لواش را بپیچید.

کانال تلگرام راهنمای سفر زمینی به ترکیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *