بورک (Borek) ترکیه ،  یکی از معروف‌ترین غذاها میان وعده‌ها در بین مردم کشور ترکیه است.

بورک (Borek) ترکیه معمولا بیشتر به عنوان صبحانه سرو می گردد. 

این پیش غذا تشکیل شده است از یک تکه خمیر نان یا شیرینی (معروف به خمیر یوفکا) و مواد مورد علاقه!

 

 

بسته به زمانی که می‌خواهید بورک درست کنید، مواد مورد علاقه‌ای را در این خمیر می‌پیچانید

و در روغن سرخ و یا در فر پخت می‌کنید.

مثلا مردم ترکیه عادت دارند که برای صبحانه یا عصرانه در خمیر یوفکا پنیر و سبزیجات و زیتون منطقه اژه (سواحل دریای اژه) پیچانده

و یا برای نهار در آن کالباس، گوجه، زیتون، سبزیجات، پنیر، فلفل دلمه‌ای و… بگذارند.

همچنین گوشت چرخ کرده گوساله، گوشت مرغ، اسفناج، قارچ، تخم مرغ و…

از جمله مواد غذایی هستند که برای تهیه بورک از آن‌ها استفاده می‌شود.

بورک غذایی بسیار ساده و مقوی است

و بسته به سلیقه و وقت خود می‌توانید آن را برای مهمانی‌های شبانه و خودمانی تهیه کنید.

می‌توانید برای صبحانه یا عصرانه پنیر و سبزیجات را در خمیر یوفکا پیچیده و در روغن سرخ کنید و یا در فر بپزید.

برای مواد میانی بورک می‌توانید از گوشت چرخ کرده، کالباس، سوسیس، گوجه، زیتون، فلفل دلمه ای، اسفناج، قارچ و… استفاده کنید.

در اکثر هتلهای ترکیه بورک را بر روی میز صبحانه می توان پیدا کرد.

شهر وان ترکیه که صبحانه آن ثبت جهانی شده است نیز

در اکثر هتلهای خود و نیز کافه های مخصوص صبحانه، با Borek از میهمانان خود پذیرایی می کند

برای دیدن انواع غذاهای ترکیه ای و اطلاع از طرز تهیه آنها لطفا لینک زیر را ببینید :

غذاها و نوشیدنیهای ترکیه

همچنین برای اطلاع از آخرین و به روز ترین اخبار و اطلاعات در مورد سفر زمینی به ترکیه،

می توانید از طریق کانال تلگرام با ما همراه باشید :

کانال تلگرام راهنمای سفر زمینی به ترکیه

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید