کوفته Kofte ترکیه ، خوشمزه و آسان

کوفته Kofte ترکیه از دید من نام یک غذا نیست بلکه به طیفی از غذاها با طعم یکسان و شکل های مختلف اطلاق می شود.

تصوری که ما از کوفته در ذهنمان داریم کوفته تبریزی است.

شکل کروی بزرگی که باز شدن (یا وا رفتن) آن در هنگام پخت ، کابوس کد بانو های ایرانی است.

اما در ترکیه چنین نیست .

شما می توانید به هر چیزی که شبیه به کوفته قلقلی یا کتلت یا حتی کوکو باشد با خیال راحت بگویید “کوفته” !

تمام تصوراتتان را از کوفته دور بریزید، کوفته ترکیه اصلا چیزی شبیه به کوفته ایی که میشناسید نیست.

 

کوفته ترکیه ای

 

کوفته یکی از لذیذترین غذاهای ترکیه می باشد که طرفداران بسیار زیادی دارد.

در ترکیه کوفته را با پلو و یا نان سرو می کنند.

مواد برای تهیه کوفته Kofte ترکیه ، گوشت چرخکرده بره، گوسفند یا گاو را با خرده نان، پیاز خرد شده و ادویه های مختلف ورز می دهند

و بعد به شکل های مختلف در می آورند و می پزند (سرخ می کنند) .

برای تهیه کوفته، اول پیازچه، سیر و سبزی جعفری را خرد کرده و با گوشت چرخ شده مخلوط می کنید.

بعد نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و تخم مرغ ها را در ظرف دیگری حسابی هم بزنید

و به مواد اضافه کنید.

نان باگت را چند روز قبل بزارید بیرون توی هوای باز تا خشک بشه،

بعد اون را با دست و هاون حسابی خرد کنید و بعد کمی شیر بهش بریزید تا کمی نرم بشه

(خیلی خمیر نباید بشود)، مخلود به دست امده را به سایر مواد اضافه میکنیم و حسابی هم میزنیم.

مایه به دست اومده کوفته را با دست خوب ورز دهید تا همه مواد با هم مخلوط بشه،

توی مرحله ی بعد اونها را  به شکل فلافل های یک اندازه و مساوی حالت دهید و در یک بشقاب بچینید.

انتخاب شکل اختیاری است !

تابه ای را روی حرارت قرار بدید و کمی روغن بریزید تا گرم بشه، سپس کوفته ها را برای چند دقیقه داخل آن سرخ کنید.

بعد از اینکه کوفته ها حسابی سرخ شده و مواد آن پخت (دقت کنید آروم بپزه تا مغر پخت بشه)

از تابه خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید.

من ترجیح میدم که دو طرفشون حسابی بسزه و رنگ گوشت به سوخته برنه!!

نوش جان

 

رامیز کوفته چی در ترکیه

 

یکی از معروف ترین برند های کوته در ترکیه “رامیز کوفته ” است که تقریبا در تمام فود کورت های طبقات آخر مراکز خرید شعبه دارد.

پیشنهاد من انتخاب “Kasap kofte” از منوی این رستوران ها است.

شامل کوفته زغالی ، پلو ، سیب زمینی سرخ کرده و کلی تزئینات با سبزیجات .

به همراه یک لیوان دوغ محلی طعم فراموش نشدنی کوفته را برای شما صد چندان دلپذیر تر خواهد کرد .

برای انتخاب این وعده غذایی از منوی رامیز کوفته حدود 25 لیره برای هر نفر باید هزینه کنید.

توصیه برای مطالعه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *