کباب بادمجان دار patlıcanlı kebab یکی از کباب های مورد علاقه ی توریست ها در ترکیه می باشد. تصمیم داریم امروز طرز تهیه اون را برای شما آموزش بدیم:
مواد لازم برای تهیه کباب بادمجان دار patlıcanlı kebab (دستورالعمل)
4 بادمجان متوسط ( به بادمجان در زبان ترکی استانبولی پاتلی جان گفته می شود)
500 گرم گوشت چرخ شده گاو با چربی متوسط (بدون چربی نباشد)
1 پیاز رنده شده
2 عددسیر رنده شده
1 تخم مرغ مقداری جعفری خرد شده
1 لیوان نان خرد شده (میتونید نون باگت را در فضای باز خشک کرده و بعد با هاون خردش کنید)
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری پاپریکا
زیره به میزان دلخواه
نمک به میزان دلخواه (اخطار، نمک زیاد برای سلامت قلب و عروق خطرناک است)
برای سس:
2 قاشق غذاخوری روغن
1 عدد سیر
1 عدد گوجه فرنگی رنده شده
1 قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی
1.5 فنجان آب گرم نمک به میزان دلخواه (اخطار، نمک زیاد برای سلامت قلب و عروق خطرناک است)
فلفل سیاه و سفید برای بالا فلفل دلمه ای گوجه فرنگی
در ابتدا بادمجان ها را به طول چهار سانت برش میدهیم و در آب و نمک میریزیم،
سپس بقیه مواد را که شامل گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر رنده شده، تخم مرغ، جعفری خرد شده، آرد سوخاری و ادویه جات را داخل ظرف خمیر ریخته و حسابی ورز میدهیم تا خمیر یک شکلی به دست آید.
سپس روی ظرف را پوشانده و به مدت بیست دقیقه در داخل یخچال قرار می دهیم. و در این مدت سس خودمون را آماده میکنیم.
برای تهیه سس روغن را درون ماهیتابه میریزیم، سپس سیرهایی را که خرد کرده ایم به روی آن اضافه می کنیم و سرخ می کنیم.
بعد از آن گوجه فرنگی رنده شده را به همراه رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل در ماهیتابه میریزیم و تفت میدهیم
و در انتها یک و نیم فنجان (لیوان خیر، فنجان) به آن آب جوش اضافه میکنیم و بعد از پنج دقیقه، اجاق را خاموش میکنیم.
حالا وقت اون رسیده تا بادمجان ها را از آب و نمک در بیاوریم و کمی اب به آنها بزنیم و بشوریمشان
و موادی را که به اندازه ی کافی استراحت کرده اند از یخچال در بیاوریم،
اینجای کار ما چند تا سیخ چوبی لازم داریم، یکی از بادمجانها را به سیخ میکشیم
و به همان قطر و به اندازه ی دو سانت از موادمون را به همون سیخ اضافه میکنیم،
حالا بادمجان دوم و دوباره تکرار به سیخ کشیدن موادی که اماده کردیم
و در انتها سیخ آماده شده را درون ظرف پیرکس ترجیحا مستطیل شکل قرار میدهیم و
این کار را تا پایان مواد ادامه میدهیم
و همه را با نظم و ترتیب داخل ظرف چیده و در انتها سس را به روی مواد میریزیم
و فلفل دلمه ها را خرد کرده و روی اون میزاریم و ظرف را داخل فر با درجه ی حرارت ۲۰۰ قرار میدهیم
و سی تا سی وپنج دقیقه زمان لازمه تا این غذای خوشمزه آماده بشه.
نوش جان
کانال تلگرام راهنمای سفر زمینی به ترکیه