کباب بادمجان دار patlıcanlı kebab (طرز تهیه)

کباب بادمجان دار patlıcanlı kebab یکی از کباب های مورد علاقه ی توریست ها در ترکیه می باشد. تصمیم داریم امروز طرز تهیه اون را برای شما آموزش بدیم:

مواد لازم برای تهیه کباب بادمجان دار patlıcanlı kebab (دستورالعمل)

4 بادمجان متوسط ( به بادمجان در زبان ترکی استانبولی پاتلی جان گفته می شود)

500 گرم گوشت چرخ شده گاو با چربی متوسط (بدون چربی نباشد)

1 پیاز رنده شده

2 عددسیر رنده شده

1 تخم مرغ مقداری جعفری خرد شده

1 لیوان نان خرد شده (میتونید نون باگت را در فضای باز خشک کرده و بعد با هاون خردش کنید)

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

1 قاشق چایخوری پاپریکا

زیره به میزان دلخواه

نمک به میزان دلخواه (اخطار، نمک زیاد برای سلامت قلب و عروق خطرناک است)

 

کباب بادمجان دار patlıcanlı kebab

برای سس:

2 قاشق غذاخوری روغن

1 عدد سیر

1 عدد گوجه فرنگی رنده شده

1 قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی

1.5 فنجان آب گرم نمک به میزان دلخواه (اخطار، نمک زیاد برای سلامت قلب و عروق خطرناک است)

فلفل سیاه و سفید برای بالا فلفل دلمه ای گوجه فرنگی

 

کباب بادمجان دار patlıcanlı kebab

 

در ابتدا بادمجان ها را به طول چهار سانت برش میدهیم و در آب و نمک میریزیم،

سپس بقیه مواد را که شامل گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر رنده شده، تخم مرغ، جعفری خرد شده، آرد سوخاری و ادویه جات را داخل ظرف خمیر ریخته و حسابی ورز میدهیم تا خمیر یک شکلی به دست آید.

سپس روی ظرف را پوشانده و به مدت بیست دقیقه در داخل یخچال قرار می دهیم. و در این مدت سس خودمون را آماده میکنیم.

برای تهیه سس روغن را درون ماهیتابه میریزیم، سپس سیرهایی را که خرد کرده ایم به روی آن اضافه می کنیم و سرخ می کنیم.

بعد از آن گوجه فرنگی رنده شده را به همراه رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل در ماهیتابه میریزیم و تفت میدهیم

و در انتها یک و نیم فنجان (لیوان خیر، فنجان) به آن آب جوش اضافه میکنیم و بعد از پنج دقیقه، اجاق را خاموش میکنیم.

 

کباب بادمجان دار patlıcanlı kebab

 

حالا وقت اون رسیده تا بادمجان ها را از آب و نمک در بیاوریم و کمی اب به آنها بزنیم و بشوریمشان

و موادی را که به اندازه ی کافی استراحت کرده اند از یخچال در بیاوریم،

اینجای کار ما چند تا سیخ چوبی لازم داریم، یکی از بادمجانها را به سیخ میکشیم

و به همان قطر و به اندازه ی دو سانت از موادمون را به همون سیخ اضافه میکنیم،

حالا بادمجان دوم و دوباره تکرار به سیخ کشیدن موادی که اماده کردیم

و در انتها سیخ آماده شده را درون ظرف پیرکس ترجیحا مستطیل شکل قرار میدهیم و

این کار را تا پایان مواد ادامه میدهیم

و همه را با نظم و ترتیب داخل ظرف چیده و در انتها سس را به روی مواد میریزیم

و فلفل دلمه ها را خرد کرده و روی اون میزاریم و ظرف را داخل فر با درجه ی حرارت ۲۰۰ قرار میدهیم

و سی تا سی وپنج دقیقه زمان لازمه تا این غذای خوشمزه آماده بشه.

نوش جان

کانال تلگرام راهنمای سفر زمینی به ترکیه

 

یاپراک سارماسی (دلمه برگ مو) Yaprak Sarması

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *