Midye Dolma میدیه دولما چیست؟
بار اولی که با این غذا آشنا شدم ، بهمراه یک دوست با تجربه در خیابانهای شهر وان ترکیه قدم میزدم
دوستم اشاره کرد به فروشنده ای که سینی پر از صدف رو گذاشته بود جلوش و گفت بریم از اینا بخوریم !
گفتم چی هست ؟ فرمودند : صدف !
کم مونده بود دعوام بشه باهاش . تصور اینکه صدف داخلش یه موجود نرم و لزج مثل حلزون داره مو به تنم سیخ می کرد !
اما الان همیشه ازش تشکر میکنم که با اصرار بر خوردن این صدفهای خوشمزه ، منو از اشتباه در آورد !
ظاهر قضیه صدف بود اما محتویات داخلش به تنها چیزی که نمیشد ربط بدم همین صدفه !
میدیه دولما یکی از خوشمزه ترین میان وعده های کنار خیابونی ترکیه است و توصیه میکنم اگر تا بحال نخوردین حتما یکبار امتحانش کنید.
صدفها را بعد از بخار پز کردن محتویات دلمه را نیز به آن افزوده اند، محتویاتی از قبیل: برنج و لپه و ادویه جات و سبزی جات معطری که برای دلمه کاربرد دارد پر کرده اند.
این نوع غذا معمولا به عنوان منوی غذاهای خیابانی شناخته میشود و بیشتر در شهرهای ساحلی مرسوم است.
ابداع این غذا از شهر ساحلی بدروم بوده
ولی الان در اکثر شهرهای ساحلی و در بیشتر مناطق استانبول،
مخصوصا در بنادری که قایق های ماهیگیری وجود دارد بیشتر به چشم میخورد.
برای مصرف میدیه دولما Midye Dolma هم ابتدا باید صدف بالایی را بردارید،
میتوانید به ان لیمو و یا فلفل و سس بزنید و از صدف زیرین به عنوان قاشق استفاده نموده و میل کنید.
البته اکثر فروشنده ها در کنار این غذا فقط یک برش لیمو به شما خواهند داد.
کانال تلگرام راهنمای سفر های زمینی به ترکیه
برای آشنایی بیشتر با انواع غذاها و نوشیدنی های ترکیه و همچنین طرز تهیه اونها ، توصیه میکنم لینک زیر رو حتما ببینید :