سوپ عدس Mercimek Corbasi یکی از متداول ترین (و خوشمزه ترین) سوپها در ترکیه است،
این سوپ هم در صبحانه و هم به عنوان پیش غذا سرو میشود و معمولا در کنار این غذا یک برش لیمو و چند پر گیشنیز بر روی سوپ قرار میدهند.
برای تهیه سوپ عدس ترکیه عدس و پیاز را به صورت پوره در می آورند و با ادویه هایی مثل سماق مزه دار می کنند.
هر پیاله سوپ عدس زیر ده لیره در رستورانها قیمت دارد و معمولا در منوی صبحانه هتلها هم موجود است.
اگر حوصله پختن سوپ عدس را نداشته باشید (یا طرز تهیه اش را بلد نباشید) جای نگرانی نیست
چون این سوپها بصورت آماده نیز به فروش می رسند.
در سوپر مارکتها می توانید سوپ عدس را در دو نوع متفاوت بیابید :
نوع اول بصورت تر عرضه می شود .
برای سرو این نوع آماده، کافیست محتویات بسته را در ظرفی بریزید و داغ کنید .
البته این نوع از سوپ عدس های آماده ماندگاری کمی دارند، باید در یخچال نگهداری شوند
و هنگام خرید روی تاریخ مصرف حساس باشید.
نوع دوم حاوی پور خشک سوپ است .
برای آماده سازی این نوع، باید به مقداری که بر روی بسته بندی محصول نوشته شده است آب به آن اضافه کنید .
اگر بخواهید در هنگام سفر ، برای سوغاتی سوپ به همراه بیاورید ! نوع خشک مناسبتر است چون شرایط نگهداری آسانتر و وزن و حجم کمتری دارد.
هر بسته Mercimek Corbasi آماده که معمولا برای 4 نفر کافیست قیمتی زیر سه لیره دارد
اگر یکی از تفریحات سفرتان، امتحان کردن غذاهای مختلف است، مطلب زیر را حتما بخوانید :
شکم گردی در ترکیه
اگر شما نیز تجربه ی خوشمزه ای! از سفر به ترکیه دارید، برای ما بفرستید.
دوستان دقت کنند که قیمتهای اعلام شده برای زمان نگارش مطلب بوده و ممکن است در طول زمان تغییر کند.
ما سعی خواهیم کرد مطالب و قیمتها را دائما به روز نگه داریم.