کوکورچ Kokoreç ترکیه را امتحان کنید

کوکورچ مطمئنا در لیست ده تایی غذاهای خیابانی در ترکیه قرار می گیرد. اما تاریخچه ی این غذا چیست ؟

دام بزرگترین ثروت عشایر کوچ نشین بوده و همیشه ذهن های خلاق دنبال راهی برای استفاده بهینه از تمام داراییشان است.

در قرن ها پیش عشایر برای اینکه بتوانند. از تمام قسمت های و امعا و احشاء دام های خود برای خوراک استفاده نمایند،

روشی را برای طبخ آن بنیان نهادند که امروزه از غذاهای مورد علاقه و خوشمزه ترکیه به شمار میآید.

کانال تلگرام راهنمای سفر های زمینی به ترکیه : راهنمای امین شما در سفر

حال ببینیم این غذای خیابانی مجبوب در ترکیه ، چگونه آماده می شود.

بدیهی است که شما برای تهیه چنین غذایی در منزل ممکن است مقدار یا نوع متفاوتی از ادویه های خوراکی را در نظر بگیرید.

البته برای خوردن چنین غذایی ، شما حداقل با خوردن کله پاچه یا سیرابی مشکل خاصی نداشته باشید.

ابتدا جگر، جگر سفید و گاها گوشت را با مقداری چربی در فلفل، آبلیمو و نمک و … مرینت (مزه دار) میکنند،

سپس اینها را روی یک سیخ میکشنید، اخیرا در استانبول بعد از اینکه به سیخ کشیدند ،

پرده ای  از چربی هم به دورش میکشند

و سپس روده ی گوسسفند را مانند پیله به دورش میپیچند تا بر روی ذغال و یا اجاق نریزد و انسجام و ظاهرش حفظ شود.

سپس به صورت افقی بر روی ذغال و یا اجاغ میگذارند و آرام ارام شروع به چرخیدن میکند و میپزد.

این غذا به صورت پرسی و یا ساندویچی عرضه میگردد. ساندویچ کوکورچ در ترکیه قیمتی زیر ده لیره  دارد.

کوکورچ Kokoreç ترکیه

در فیلم زیر ، می توانید طرز پخت کوکورچ را ببینید.

البته در برخی شهر های ایران مانند تبریز نیز غذاهای خیابانی مشابه، که در تهیه آن از روده گوسفند استفاده شده باشد، تهیه می شود.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید