پیده Pide غذایی با شباهت بسیار زیاد به لاهماجون، و البته تفاوت هایی در ظاهر.

در پیده خمیر کمی ضخیم تر و به شکل قایق می باشد.

همانند لاهماجون بر روی آن تکه‌هایی از ترکیب گوشت قرمز چرخ‌کرده، پیاز و فلفل قرمزپخش شده

و پنیر پیتزای فراوان که برای دقایقی در تنور در معرض حرارت غیر مستقیم آتش قرار گرفته است.

در مورد لاهماجون بیشتر بدانید

در کنار پیده Pide مقدار زیادی جعفری تازه و آب لیمو نیز سرو می‌شود

که با اضافه شدن دوغ محلی یا همان آیران (Ayran) همه چیز برای تجربه‌ی یک وعده‌ی غذای لذیذ در دسترس است.

پیده را در رستوران روی ظروف چوبی مخصوصی سرو می کنند که باعث جذابیت بیشتر آن می شود.

 

پیده ترکیه

پیده نیز همانند پیتزا انواع مختلف دارد که بیشتر به مواد تشکیل دهنده آن بر میگردد .

پیده های مختلفی مانند پیده گوشت، پیده مرغ، پیدا قارچ و پیده سبزیجات را در ترکیه می توانید امتحان کنید.

پیده را می توانید نه تنها به عنوان یک میان وعده سبک و ارزان استفاده کنید ،

بلکه میتوان همانند بسیاری از ساکنین ترکیه از آن به عنوان وعده ی غذایی اصلی استفاده کرد

1
ابتدا مایه خمیر را با آب ولرم، شکر و نمک حل کرده به آرد اضافه کرده بعد ورز داده تا خمیر نرمی به دست آید بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه گذاشته تا در حرارت اتاق بماند و رویش را با پارچه مرطوب بپوشانید.
2
در میکسر پیاز، سیر، گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای و جعفری را خرد کرده و به آن گوشت چرخ کرده اضافه و با مخلوط‌کن کاملا مخلوط کنید. نمک و فلفل را افزوده حالا زیر خمیر را کمی آرد بپاشید و با وردنه پهن کنید.
3
سپس با دست به شکل بیضی در آوریدضخامت خمیر نیم سانتی‌متر باشد. لبه‌های خمیر را کمی بالا آورده و روی خمیر باز شده، کمی از مایه گوشت بریزید و دو طرف خمیر را نیم سانتی‌متر بالا آورده و به هم بچسبانید.
4
بعد کف سینی فر را آرد پاشیده و پیده را روی آن بگذارید. پیده را در فری که با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید. سپس از فر در آورده و کره را روی نان بمالید تا نان نرم شود.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید