اطلاعات ضروری ترکیه

صدف طاهریان؛ اقامت و فعالیت حرفه‌ای در ترکیه

رضا ضربی1 دقیقه مطالعه

صدف طاهریان، بازیگر و مدل ایرانی، پس از خروج از ایران مدتی در استانبول زندگی و در زمینه مدلینگ و تولید محتوا فعالیت کرد. او در مصاحبه‌ای در سال ۲۰۱۶ گفته بود حدود یک سال در استانبول اقامت داشته است.

طاهریان در گفت‌وگوی دیگری در سال ۲۰۲۲ نیز از فعالیت حرفه‌ای خود به‌عنوان اینفلوئنسر در ترکیه سخن گفت. بااین‌حال، درباره محل اقامت فعلی او اطلاعات رسمی و روشنی منتشر نشده است؛ بنابراین نمی‌توان اقامت کنونی او در ترکیه یا بازگشت دائمی‌اش به ایران را قطعی دانست.

6 دیدگاه

  1. سلام، ببخشید آقای ضربی یه سوال داشتم

    شما اطلاع دارین فروشگاه های شهر ارزروم در روزهای تاسوعا و عاشورا باز هستن یا نه؟ آخه یه جا خوندم شهرهای شیعه هستن اونطرفا

    خیلی ممنون از وقتی که میذارید

  2. با سلام و درود و احترام و تشکر فراوان از آقا رضا ضربی که این امکان را فراهم کردن تا ماها با اطلاعات کامل و با کمترین دردسر به ترکیه سفر کنیم. و اینکه به قول یه دوستی اسم رضا ضربی تو وان یعنی تخفیف .. پیشنهاد میکنم هرکس میخواد بره به وان حتما از مطالب این سایت و راهنمایی های آقا رضا استفاده کنه. با تجدید احترام من سعید هستم و دیروز از وان برگشتم .

  3. یه رستوران ایرانی به نام رستوران پاسارگاد توی ترابزون باز شده ! این خانم طاهریان به همراه عیالشون بد نیست برن اونجا به همسرشون غذای ایرانی بدن . تجربه شیرینی خواهد بود حالا که نمیتونه شوهرشو بیاره ایران ببره رستوران ! 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

استعلام هتل وان و ترابزون09192221634