پیده Pide غذایی با شباهت بسیار زیاد به لاهماجون، و البته تفاوت هایی در ظاهر.
در پیده خمیر کمی ضخیم تر و به شکل قایق می باشد.
همانند لاهماجون بر روی آن تکههایی از ترکیب گوشت قرمز چرخکرده، پیاز و فلفل قرمزپخش شده
و پنیر پیتزای فراوان که برای دقایقی در تنور در معرض حرارت غیر مستقیم آتش قرار گرفته است.
در مورد لاهماجون بیشتر بدانید
در کنار پیده Pide مقدار زیادی جعفری تازه و آب لیمو نیز سرو میشود
که با اضافه شدن دوغ محلی یا همان آیران (Ayran) همه چیز برای تجربهی یک وعدهی غذای لذیذ در دسترس است.
پیده را در رستوران روی ظروف چوبی مخصوصی سرو می کنند که باعث جذابیت بیشتر آن می شود.
پیده نیز همانند پیتزا انواع مختلف دارد که بیشتر به مواد تشکیل دهنده آن بر میگردد .
پیده های مختلفی مانند پیده گوشت، پیده مرغ، پیدا قارچ و پیده سبزیجات را در ترکیه می توانید امتحان کنید.
پیده را می توانید نه تنها به عنوان یک میان وعده سبک و ارزان استفاده کنید ،
بلکه میتوان همانند بسیاری از ساکنین ترکیه از آن به عنوان وعده ی غذایی اصلی استفاده کرد